NOT KNOWN FACTUAL STATEMENTS ABOUT VERIFICARE ISTORIC AUTO

Not known Factual Statements About verificare istoric auto

Not known Factual Statements About verificare istoric auto

Blog Article

Pentru a beneficia de toate aceste informatii esentiale despre istoricul masinii, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi platforma AutoDNA.

Verificarea seriei sasiului este importanta deoarece acest cod poate oferi informatii despre istoricul masinii si poate dezvalui aspecte cruciale despre starea si legalitatea vehiculului.

Inspectorauto.ro nu se rezuma doar la aceste informatii, ci ofera si altele, cum ar fi date despre proprietarul anterior, istoricul de inmatriculare si export/import al masinii.

Vehiculele care au fost folosite ca taxi vor fi parcurs 400-500,000 km. Comparativ cu vehiculele detinute de persoane fizice din acelasi an de design, kilometrajul lor va fi de cel putin doua ori mai mare. Vehiculele in leasing si cele de flote sunt mult mai usor de verificat. Majoritatea sunt vandute de firme de leasing treatment nu vor ascunde istoricul vehiculului de cumparator. Cand vine vorba de starea tehnica a autovehiculului, insa, nu poti fi sigur pana cand nu verifici.

Daca te pregatesti insa sa achizitionezi o masina si suma de bani pe care urmeaza sa o dai e una importanta, atunci iti recomand sa comanzi un raport platit pentru a vedea exact starea vehiculului in ceea ce priveste numarul KM reali si alte estimari importante.

Dupa o scurta perioada de timp, vei primi raportul cu istoricul masinii immediate pe adresa de e mail introdusa.

Asadar, in unele cazuri este posibil sa faci o verificare istoric auto gratis cu orice astfel de aplicatie on the net. Poti vizualiza informatii esentiale despre istoricul si starea vehiculului.

Pentru a te ajuta in acest demers, exista un serviciu de verificare a istoricului auto numit AutoDNA. Aceasta este o solutie completa care iti ofera acces la informatii detaliate despre istoricul masinii tale.

4. VinAudit – Aceasta aplicatie se adreseaza in Distinctive pietei din Statele Unite si iti ofera un raport detaliat despre istoricul unui vehicul pe baza numarului de identificare al acestuia (VIN). Poti afla informatii despre accidente, rechemari si multe altele.

clienții de autoturisme second hand din Europa plătesc mai mult decât valoarea trueă a vehiculului ca urmare a întoarcerii kilometrajului

Verificarea raportului istoric al vehiculului cu datele de support: cheia pentru achiziționarea sigură BMW ​ verificare istoric auto Majoritatea dintre noi visează să dețină o mașină de lux.

Producătorii recheamă de obicei modelele în clothă ca să repare defecte periculoase de siguranță. Asigură-te că vehiculul tău nu really are așa ceva înainte să-l scoți la drum.

Va rugam sa fiti informat ca acest web page utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati web-site-ul World wide web la nevoile dvs.

Uneori poate fi dificil sa obtii informatiile necesare despre istoricul masinii si sa te asiguri ca reprezinta cu adevarat ceea ce iti este prezentat.

Report this page